Lattice Rose Info & Supply – Danish

0
2446

Hej igen til min hækle familie! Rigtig mange knus og kys og velkommen <3!

Efter jeg afsluttede min Garden Party Jacket Crochet Along (CAL som forkortelse!) VIDSTE jeg, at jeg ville designe en ny. Det var så sjovt at se hver designers arbejde. Jeg elskede at se farvesammensætninger, som jeg ikke selv ville have fundet på, og hvordan små ændringer og særpræg gjorde hver persons jakke til deres egen (FYI: Du kan finde jakkens Cals oversigt i “Info & Supply Post” her: https://crochetverse.com/615-2/

Med guds nåde og nogle heldige stjerners tilpasninger, faldt kortene rigtigt og HER ER VI, tilbage igen! JUBIIIIIII!!!
Kort sagt, så er jeg SPÆNDT, som en 4-årig juleaften, på at skulle arbejde med jer alle igen!
Før vi kommer til de smukke billeder, garnbestillingsvanviddet og de drejende kreative hjul i din hjerne……tillad mig at holde en pause. Min mor har lært mig gode manerer, og før vi kan starte festen, må jeg anerkende indsatsen og takke hvor der er mest grund til det:

1. CAL – Crochet A Long gruppen på Facebook, findes her: https://www.facebook.com/groups/668646249929007/

De har været så elskværdige at være værter på vores CAL, spring derover ved at bruge dette link, og klik straks på deltag i begivenhed, så du ikke går glip af noget!

2. Wolltraum Garn. Via deres generøse bidrag, har vi været i stand til at skabe og grundigt teste dette projekt for jer. JEG KAN IKKE SIGE DET NOK GANGE, hvor meget jeg elsker dette garn…. Jeg vil senere i dette opslag uddybe, hvor og hvordan du kan bestille dine helt egne nøgler af GARN PARADIS!

3. Laurene, Storheden bag CAL gruppen på FB, du skal slutte dig til for at hækle med på dette projekt. Jeg er så velsignet og glad for at have mødt hende her på internettet!

4. Massiel og hele teamet af *hold nu fast* talentfulde oversættere. Jeg er bogstaveligt talt overvældet, når jeg tænker på alle dem, deres tid og arbejde for at oversætte dette til jer alle og derved gøre det muligt for så mange skønne kunstnere at tilslutte sig os fra hele verden.

5. Det dejlige testteam, som har hæklet utrætteligt for at sikre sig at mine skøre ideer fremstod tydeligt og fejlfrit… Navnlig: Nichole, Heather, Massiel, Ulrika, Gabri, Yael, Jolanda, and Sarit

6. Alle dem jeg har glemt, og derved fremstår som et stort fjols.
Tag plads mine venner…. Showet er klar til at begynde, så hent popkorn eller slik (jeg tager begge dele, da jeg går hårdt til den)…. Og læs videre!
Denne smukke beklædningsgenstand, som kan anvendes på mange måder, er inspireret af ægte irsk hækling, og der indgår flere motiver og fyldige detaljer. Irsk hækling giver os mulighed for at være detaljerede, sofistikerede og vise vores evner. Du kan selv bestemme om du vil tilføje flere eller færre detaljer hen af vejen.

Lad mig præsentere “LATTICE ROSE” Sjalet med de mange muligheder
Untitled design (8)

MEN VENT…. DER ER MERE! Denne beklædningsgenstand er ikke bare én ting… denne skat kan alle mulige tricks. Følg med mig:
Put dine arme igennem armåbningerne og … BAM! Det er en boheme vandfalds vest. Lang og draperet foran, perfekt afstemt i ryggen, og viser alle de smukke detaljer inspireret af irsk hækling:

Untitled design (10)

Sno denne luksurøsitet om din krop på en kreativ måde, fastgør det og …HOLD PÅ HATTEN…. Det er et asymmetrisk sjal.

Untitled design (11)

Prøv at se på dette billede. ER DU NYSGERRIG NU?! Det håber jeg 🙂 kort sagt, sad jeg og snoede, legede, bandt og kom med så mange forskellige muligheder, som jeg kunne. Jeg ser MEGET frem til at se, hvad dit kreative væsen kommer frem til! Husk at vise mig hvordan du bruger dit.
Untitled design (9)

Så er vi alle klar og parate, og sidder spændt og venter med hæklenål og garn i hånden for at hoppe direkte til startlinjen. Lad os lige gennemgå detaljerne, så du ved hvilken tur du skal på !

Hver uge, gennem hele arbejdet, vil den del af Cal’en som skal hækles blive lagt på min hjemmeside www.crochetverse.com. For at sikre delene er nemme at finde vil der være specifikke direkte links. Hver uge vil oversættelserne også blive lagt ind med link. Endelig vil den originale INFO del kunne bruges som indholdsfortegnelse. Hver uge vil jeg tilføje ugens arbejde til denne indholdsfortegnelse. På denne måde er alle delene samlet i et indlæg, så lav en genvej til denne!
Lad os lave en lille speed-dating version af “Bliv fortrolig med dette hækle projekt”:
Her er en oversigt over tidsplanen (hver uge vil linket linket for den pågældende uge bliver “klikbart”), så vær sikker på at du laver et bogmærke på dette indlæg!
UGE 1: sjal – Start
UGE 2: Sjal – Midten
UGE 3: Sjal – Slutning
UGE 4: Kant og udspænding/blokning
UGE 5: Motiver med irsk hækling – del 1
UGE 6: Motiver med irsk hækling – del 2
UGE 7: Yderligere tilpasninger, lukning og udspænding/blokning
HVILKEN STØRRELSE PASSER DEN TIL?
Dette smukke og skønne sjal er ONE SIZE og passer alle op til XXL. De færdige mål og garnforbruget er det samme for ALLE størrelser. Der vil være et sted hvor du har mulighed for at ændre afstanden mellem ærmegabet, som kræver at du beslutter dig til at lave en:
STANDARD XS- L -ELLER- PLUS: XL – XXL
Der er alt, du skal vælge! Nemt, ikk’?
HVILKET MATERIALE SKAL DU BRUGE?
– En hæklenål: Jeg bruger en 4 mm, men HÆKLEFASTHEDEN ER SÅ VIGTIG, og vi vil teste den FØR VI BEGYNDER, så du ved om du skal bruge en anden størrelse nål end mig.

******Detaljer om hæklefastheden er nedenfor! GØR DET I DENNE UGE*******

– Garnet: du skal bruge 1520 m (1660 yards) af garn i vægtklasse 2 (lace/fingering) (oversætters note: Dette er den amerikanske betegnelse for meget tyndt garn)
Du bør undgå at erstatte med andre typer garn, da det IKKE VIL give det samme resultat.

Garnet som bruges her er WOLLTRAUM, og det er et fantastisk garn. 50% bomuld / 50 % acryl, det perfekte mix af tyngde og vægt, blandet med holdbarhed, så dit arbejde har en lang levetid.

USA: http://www.wolltraumusa.com/
Heather Mellon

Europe: www.wolltraum.eu
Katja Spooner

Canada: www.wolltraum.ca
Angela Dianne

Australia: www.blayneysewnmoreau.com
Tammy Lyne

Wolltraum worldwide: www.wolltraum.com

Swiss: www.wolltraum.ch

UANSET om du vælger at placere ærmegabet som standard eller plus størrelse skal du bruge:

– (2) 200g/7oz balls af 4 PLY ( fingering weight) i samme farveforløb
Du kan vælge hvilken af farverne, som du vil starte med fra enten det inderste eller yderste af nøglet. Garnet er det samme nøgle. Den eneste forskel er hvordan, det er vundet op. Jeg har valgt at hvert nøgle er vundet modsat hinanden. De farver, du ser i mit eksempel hedder “ICE CREAM” og det er et fantastisk mix af hvid, vanilje, jordbær og stålgrå. Det er bare smukt, og jeg kan ikke lade være med at røre/dufte/tage billeder/sove ved siden af det… Griner meget højt

SE, HVORDAN KAN DU LADE VÆRE!

2016-07-14-11-36-41
– Forskelligt: På grund af karakteren af garnet og masketypen skal vi blokke, det er ikke MÅSKE, men en NØDVENDIGHED. Til det skal du bruge nogle rustfrie knappenåle og en overflade, som du kan sprede dit sjal ud på. Jeg bruger puslespilsmåtter, beregnet til børns legerum. De er lige til at skille ad, og gemme væk, men det giver mig en stor overflade når jeg skal bruge det! Dertil de almindelige ting såsom, målebånd, saks og nål til at hæfte ender med.
Det er alt, hvad du har brug for udover dit fantastiske hækle talent!

****UDFORDRINGENS TIME ER KOMMET!****: Gå til Crochetverse og CAL Crochet A Long Facebook siderne og vis det garn du har valgt!! Jeg vil elske elske elske at se det!
LAD OS TJEKKE DIN HÆKLEFASTHED: (INGEN trutmund, GRINER MEGET HØJT)
Grunden til hækleprøve: Jeg forstår til fulde at ingen bryder sig om at lave en hækleprøve. MEN stol på mig, selv i min testgruppe varierer vi mellem 2-3 nål str. Vi er alle forskellige, og det er godt, men hvis du ikke justerer og tilpasser til min hæklefasthed, vil du løbe tør for garn, og dine farveskift vil ikke være magen til mine. Dette er et smukt luksuriøst garn, så hvis du køber det og bruger din dyrebare tid sammen med mig (TAK FORDI DU GØR DET!) så vær sikker på, at din hæklefasthed er den samme som min, så dit fantastiske håndarbejde bliver nøjagtigt, som du ønsker dig. <3 
Her er mængden af garn, som er tilovers fra sjalet. Så hvis din hæklefasthed ikke er korrekt, kan du risikere at løbe tør for garn og blive ked af det!ball
Hækleprøve: (målet er 6,25 cm (2.5”) høj og (9,4 cm (3.75”) bredt)
Dette er kun en prøve. Når du har fundet den korrekte nål, som matcher min hæklefasthed, skal du trævle denne prøve op og begynde dit projekt med garnet. Med nål str. 4 og det garn du har planlagt at bruge til dette projekt, hækl 20 lm:
Række 1: 1 stgm i den 3. m fra nålen (Oversprungen lm tæller som stgm) og hver af de efterfølgende lm rækken ud. (19)
Række 2-6: 2 lm (Tæller som den første stgm), vend, stgm i hver m rækken ud. (19)

19-sts-x-6-rows

HVIS DU HAR FÆRRE MASKER i målingen: Er din hæklefasthed LØSERE end min, vælg en nål, som er MINDRE og prøv igen.
HVIS DU HAR FLERE MASKER i målingen: Er din hæklefasthed FASTERE end min, vælg en nål, som er STØRRE og prøv igen.
Når du har den rigtige nål størrelse, så vores hæklefasthed matcher: trævl op, klap dig selv på skulderen og begynd på sjalet!
Så er den i vinkel for “INFO/GARN/HÆKLEFASTHED”. Vær sikker på at komme tilbage her den 3/10/16, når DEL 1 er frigivet!
Meget kærlighed og garn,
Stephanie

Follow on Facebook Here!

Follow on Instagram Here!

Follow on Ravelry Here!

Follow on Pinterest Here!

Follow on YouTube Here!

Follow on Twitter Here!

Follow on Etsy Here!

Opskriften og billeder er beskyttet af ophavsretten hos Crochetverse©2016. Vær venlig ikke at kopiere eller indsætte nogle oplysninger af dette indhold elektronisk, mundtligt eller skriftligt, hverken delvist eller i den fulde helhed. I stedet for kan du linke direkte til denne opskrift og hvis du gør det, så takker jeg for at du delte dette. Du må selvfølgelig gerne sælge det, du laver med dine egne to hænder ud fra denne opskrift, dog er kontraktarbejde eller masse produktion ikke tilladt. Hvis du krediterer Crochetverse som designeren er det meget værdsat!